4. kolo "Retro" ligy

4. kolo „Retro“ ligy

Dalšího kola naší ligy jsme se zúčastnili 30. listopadu v hale týmu Hattrick Brno na Lesné. Toto 4. kolo ligy jsme odehráli v sestavě: Priehoda Tomáš – golman, Hrbek Lukáš, Adam Lukáš, Bula Ondřej, Votava Ondřej, Schwarz Karel, Čermák Martin a Vavřík Jiří. Ve skupině jsme postupně odehráli zápasy s týmy: Křídla Újezd u Brna, TJ Sokol Česká a Nevrlíci Zbraslav. V prvním zápase s týmem z Újezdu u Brna jsme sice byli horším týmem, ale vedli jsme již 3:1 i díky tomu, že soupeři chytal hráč místo golmana, a také díky našemu skvělému golmanovi, který nás podržel a díky němu jsme neprohrávali po prvních 5 minutách klidně i 5:0. Náskok jsme však během jednoho střídání ztratili a nakonec jsme tento zápas skončili dělením bodů. Výsledek: 4:4 (2x Čermák, Bula, Schwarz).

V dalším zápase s týmem Sokola z České jsme byli jasně lepším týmem, ale bohužel se nám nepodařilo naši aktivitu proměnit v góly a tak jsme následně prohrávali 1:0, i přes velkou snahu se nám nepodařilo dát gól a soupeř zvýšil vedení na 2:0, dále jsme trefili asi 2 tyčky a 2 břevna. Asi 45 vteřin před koncem jsme vstřelili gól a snížili na 1:2, konec už jsme dohráli bez brankáře, ale gól už jsme nedali.
 Výsledek: 1:2 (Schwarz)

V posledním zápase ve skupině jsme hráli s týmem Nevrlíci Zbraslav. S tímto týmem máme už 3 zápasy z toho 2 prohry a jednu výhru(5:6, 1:5; 7:2). Tento zápas byl nejvyrovnanější ze všech tří odehraných. Naštěstí jsme dali 2 góly a soupeř jen snížil na 1:2 a pak svou tvrdou hrou plnou faulů, přerušoval hru spíše v náš prospěch.
Výsledek 2:1 (Hrbek, Čermák)

 

Nakonec díky horšímu vzájemnému zápasu jsme nepostoupili ze skupiny a skončili na 3. místě ve skupině se skóre 7:7 a se 4 body. Celkově máme po 4 kolech ligy 16 b. A jsme na 6. místě. Dále nás čeká D liga – 13. prosince a „Retro liga“ - 14. prosince.


Autor: Lukáš Adam