8. kolo ligy A

V sobotu 20. února jsme se odehráli 8. kolo. Na programu byli 2 zápasy s týmem Orel Ochoz (5. místo v lize) a Pozdní sběr (2. místo v lize). K zápasům jsme nastoupili v sestavě Tomáš Priehoda - golman, obrana - Adam L., Adam D., Votava O. a Hrbek L. a se 4 útočníky (Bula O., Čermák M., Jelínek J a Galda J.). 

Úvodní zápas jsme odehráli s týmem Orel Ochoz, tento zápas byl velmi důležitý s ohledem na postavení v celkové tabulce. Bohužel soupeř byl opravdu velmi dobře rozjetý (pozn. porazil 1. tým ligy -RedBlack v úvodním zápase 8.kola). V zápase jsme se drželi ale bohužel i po pár chybách hráčů a neproměnění brankových šancí jsme odešli ze zápasu bez bodu. Výsledek - 2:5 (G: 1x Čermák, 1x Hrbek A: 1x Bula). Tento výsledek pro nás bohužel znamenal sestup z 4. místa na 5. místo ligy. 

Druhý zápas s 2. týmem ligy - Pozdní sběr. Jsme rozehráli dobře, asi 10 minut před koncem jsme vedli 3:2, ale bohužel soupeř dokázal otočit a prohrávali jsme 3:4, naštěstí se nám podařilo zápas srovnat a následovaly nájezdy. Pozdní sběr proměnil všechny 3, náš tým bohužel jen 1. Takže jsme si odnesli z tohoto zápasu 1 bod. (G: Adam D. - 2x, Bula O. - 2x. A: Hrbek L. - 1x, Čermák M. - 1x a Votava O. - 1x). Výsledek: 4:5 (po sam. n.)

Takže po 8. kole a 21 odehraných zápasech jsme bohužel spadli na 5. místo (skóre: 98:66), 34 bodů. 

 autor: Lukáš Adam (únor 2016)