Analýza našich soupeřů v 8. kole AFL

8. kolo sehrajeme tuto sobotu tj. 20. února. Toto kolo odehrajeme 2 zápasy a to s týmy Orel Ochoz (9:30) a Pozdní sběr (11:45). Toto kolo je pro nás velmi důležité s ohledem na celkové postavení v tabulce. A teď už k samotné analýze: 

Orel Ochoz se nachází s 18 odehranými zápasy, ziskem 30 bodů a skóre (80:56) na 5. místě, takže těsně za námi s tím, že má o 1 zápas méně než my. Tento tým se vyznačuje dobrou kombinační hrou. Umí porazit i týmy z první trojky naší ligy (RedBlack, Pozdní sběr) ale také dokáže prohrát relativně se slabým týmem - HB Brno. Tým svými výkony táhne dvojice Vaculík Jan (31 bodů - 18 G a 13 A)  a Fröde Adam (24 bodů - 14 G a 10 A). Bude velice důležité obrat o body i tento tým, s ohledem na postavení v celkové tabulce ligy. První zápas s tímto týmem jsme prohráli 1:3. 

Pozdní sběr se aktuálně drží na druhé pozici ligy s tím, že má odehráno 17 zápasů (skóre: 92:51) a celkovým zisk 44 bodů. Tento tým nejvíce šlape na paty vedoucímu týmu ligy RedBlacku. I přesto, že je druhý v tabulce je nejhratelnější z první trojky. Co se týká nejvíce bodujících hráčů a pro nás tak hlavní hrozbou jsou Cízl Jiří č. 99, který nasbíral do této doby 25 bodů z toho 14 branek a 11 A. Dále je to Miroslav Mastný č. 91, který je se ziskem také 25 bodů ( 10 G a 15 A) na děleném 1. místě v týmu Pozdní sběr. První zápas jsme s tímto týmem sice prohráli 2:4, ale v průběhu zápasu jsme vedli 1:0 a následně také 2:1, ale bohužel jsme opět v koncovce zápasu polevili. Věříme v zisk bodů i proti tomuto týmu. 

Naše sestava pro toto kolo je následující: Priehoda Tomáš (golman) - Adam Lukáš, Adam Daniel, Votava Ondřej, Hrbek Lukáš - obrana a v útoku s Čermák M., Jelínek J., Bula O. a Galda J. 

Výsledky se dozvíte nejpozději v sobotu večer po odehrání ligy. 

Adam Lukáš - autor