Prewiev 5. kola D ligy

Preview na 5. kolo D ligy

V sobotu nás čekají dva velmi důležité zápasy proti týmům jenž jsou v tabulce těsně před námi. A pokud letos chceme zabojovat o play off, je čas zabrat!

První zápas budeme hrát pro nás nezvykle ve 12:30, kdy proti nám nastoupí tým Lužáneckých šneků. Ti jsou momentálně na 11té pozici se 7 body a skóre 28:60. Z hráčů vystupuje zejména Zdeněk Jelluš (15), který se 17ti (11 + 6) body vede statistiku týmu. Druhý za ním je Marek Kopička (18), který prozatím nasbíral 9 bodů za 7 golů a 2 asistence. Poslední zápasy jenž Šneci odehráli dopadly pro ně špatně. Nejprve prohra s Gladiators Tišnov (3:8), poté s Mickey týmem (2:5) a nakonec s Rosičáky (1:7). Dá se proto čekat, že soupeř se proti nám namotivuje a nebude si připouštět jakoukoliv ztrátu bodu.

Druhý zápas odehrajeme ve 14:45 a soupeřem nám bude „starý známý“ tým. S Retardy (ano, skutečně se tak jmenují) jsme se potkávali již minulý rok v AFL-Brno a byl to jeden z týmů, které jsme zvládali pravidelně porážet. Letos Retardi obsadili prozatím 10tou pozici s 9ti body za tři výhry a skóre 23:54. Porazili Slonokobru, Lužánecké šneky a Vášprostor florbal team. Z hráčů si budeme muset pohlídat Norberta Bohma (20), který nasbíral 13 bodů za 7 gólů a 6 asistencí. Dále pak Jan Teplý (10) a Jaroslav Glogar (26) oba shodně se šesti body. Pokud se pak podíváme na formu z minulého turnaje, tak utrpěli porážku od Joker teamu (1:10) a se štěstím porazili momentálně poslední tým tabulky Slonokobru (1:3). Soupeř nás určitě nepodcení, ale věřím, že budeme brát všechny body a v tabulce poskočíme blíže k postupové pozici, na kterou ztrácíme 10bodů.