Rekapitulace ligy po 4 kolech

První turnaj jsme odehráli pouze jeden zápas, kdy jsme podlehli týmu TJ Sokol Česká vysoko 8:3, za nás se prosadili Adam D., Čermák M. a Jelínek J, všichni po gólu. Nutno podotknout, že zápas byl ovlivněn chybami golmana i obrany. Zbývající dva soupeři nedojeli, a tak jsme brali 6 bodů za 2 kontumace.

Druhý turnaj odehraný v sobotu 19. září jsme se potkali se špičkou naší ligy a to s týmy RedBlack, Sokol Syrovice a nováčkem soutěže Sokol Wien. 
Proti týmu RedBlack jsme šli brzo do vedení, bohužel to nevydrželo dlouho a soupeř po dvou minutách po zaváhání v obraně srovnal a následně skóre i otočil. V půlce tak zápas dopadl 1:2, v druhé půlce soupeř přidal další 2 branky. Výsledek 1:4. Gólově se prosadil Votava O.

Zápas se Syrovicemi jsme opět začli dobře, kdy jsme šli v 8. minutě do vedení a měli i další šance, bohužel jsme nedokázali přidat další gól. Do této doby jsme byli v zápase jasně lepší, ale soupeř se herně zvedl a ještě do půlky skóre obrátil na stav 1:2. V druhé polovině využil chvilkového výpadku a rychle po sobě přidal tři goly hned ze začátku poločasu. Zápas skončil výsledkem 7:2. Obě branky střelil Jelínek J.

Třetí zápas a poslední zápas jsme chtěli konečně brát tři body a nováček soutěže k tomu byl ideální soupeř. Roli favorita jsme potvrzovali hned od začátku, kdy jsme měli hru pod svou kontrolou a poločas vyhráli 5:2. V druhé půlce soupeř dokázal vyrovnat tempo a tak už padla jen jedna branka. Výsledek 6:2.
Gólově se prosadil hattrickem Schwarz K., po gólu Čermák, Votava a Jelínek. (Tabulka po 2. kole k dispozici v sekci Fotogalerie)

A liga po 2 kolech.jpgTřetí turnaj jsme odehráli v pondělí na sv. Václava. Na programu jsme měli 2 zápasy a to s týmy Pozdní sběr a Orel Ochoz. První zápas s Pozdní sběr jsme šli po chvilce do vedení 1:0 a poté i 2:1 ale výsledek jsme neudrželi a po chybách jsme odešli bez bodu s výsledkem 2:4. Góly: Galda, Hrbek. Druhý zápas s týmem z Ochozu jsme celý zápas tahali za kratší konec i přes naše některé šance zápas skončil v náš neprospěch 1:3. Gól: Schwarz K.

Konečně se zadařilo a ze 4. turnaje vezeme všechny body za tři výhry. 

V prvním zápase jsme zdolali Mickey´s team 6:2 (2:1, 4:1). 
Branky: 2x Votava O., Adam D. a po gólu Jelínek J., Čermák M.

Druhý zápas proti Koblížkům Žarošice dopadl 6:3 (3:1,3:2)
Branky: 2x Odehnal A. a po gólu Schwarz K, Jelínek J, Fojta J., Adam D.

Poslední utkání dne bylo proti týmu HB Brno 6:1 ()
Branky: hattrickem se blýskl Fojta J. a po gólu přidali Adam D., Čermák M. a Jelínek L. (Tabulka po 4. kole ve Fotogalerii)

autor: Lukáš Adam 

4. kolo afl.png